(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Ushbu maqolda maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalarni tabiat bilan tanishtirish, uning ahamiyati va foydali jihatlari, uning o’ziga xos xususiyatlari, afzallik va imkoniyatlari haqida so’z boradi.