(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Maktab o’quvchilariga tarix fanini o’qitishda turli xil usullardan foydalanish mumkin. Shulardan biri og’zaki usulda dars o’tish bo’yicha maqolada ma’lumotlar berilgan.