(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Texnologik ta’lim muammolariga qaratilgan ilmiy izlanishlar o’tkazishdan maqsad o’qitish hamda o’rgatishning samarali metodlarni ishlab chiqish va amalda qo’llash, texnik vositalardan foydalanishga doir masalalarni echishni o’rganishdan iboratdir.