(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Ushbu maqolada infuzion va qon quyish suyuqlik, dori-darmon va qon mahsulotlarini to’g’ridan-to’g’ri bemorning qoniga etkazib berish orqali zamonaviy sog’liqni saqlashda hal qiluvchi rol o’ynaydi. Infuzion suyuqlik va dori-darmonlarni tomir ichiga yuborishni o’z ichiga oladi, qon quyish esa qon yoki qon tarkibiy qismlarini donordan qabul qiluvchiga o’tkazishni anglatadi.