(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Ushbu maqolada payvandlash jarayonida qoplamali elektrodlar bilan payvandlash uslublari, qolaversa payvandlashda tok kuchini qanday rostlash, tok turining o’zgaruvchan va o’zgarmas tokda hamda to’g’ri qutbli va teskari qutbli tokdan foydalanish ko’rib chiqilgan.