(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Usbu maqolada muhitda yorug’likni generatsiyalash va kuchaytirish haqida ma’lumotlar hamda yarim o’tkazgichli lazerning konstruksiyasi tushuntirilgan.