(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Сўнгги йилларда фалокатлар, ёнғинлар, офатлар ва бошқа фавқулодда вазиятлар ижтимоий-иқтисодий вазиятга ортиб борувчи салбий таъсир кўрсатмокда. Ушбу маколада техноген хусуссиятдаги фавқулодда вазиятлар тўғрисида батавсил маьлумотлар берилган.