(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Ushbu maqolada aqliy rivojlanishida nuqsoni bo‘lgan bolalar uchun ixtisoslashtirilgan maktab-internatda ta’lim-tarbiya jarayonida fanlararo bog’liqlikni ahamiyati yoritilgan.