(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Ушбу мақолада мамлакатнинг мудофаа фаолиятини такомиллаштириш, ҳарбий соҳада миллий хавфсизликка нисбатан мавжуд таҳдидларни ҳисобга олган ҳолда Қуролли Кучларни ислоҳ қилиш масаласи ва унинг истиқболи ҳақида фикр ва мулоҳаза юритилади.