(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Фавқулодда вазият хавфли табиий ҳодисанинг намоён бўлиши натижасида инсон ҳаёти ва атроф-муҳитга ҳақиқий хавф туғилгандагина юзага келади. Ушбу мақолада табиий хусуссиятли фавқулодда вазиятлар ва уларда тўғри ҳаракат қилиш қилиш тўғрисида тушунчалар бериб ўтилган.