(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Ushbu maqolada interfaol ta’lim metodlari orqali kimyo fanini o’qitish borasida ma’lumotlar keltirilgan. Interfaol ta’lim metodlaridan ta’lim tizimida foydalanish o’quvchilarning bilim olishiga bo’lgan qiziqishlarini sezilarli darajada oshirmoqda.