(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Ijtimoiy tarmoqlar bugungi kunda eng kuchli axborot quroliga aylanib ulgurgan , hamda butun dunyo miqyosida mafkuraviy - ma’naviy tahdidlarni targ’ib etishda muhim omil vazifasini o’tamoqda . Ijtimoiy tarmoq yordamida yoshlar ongi va shuurida tahdidlar amalga oshirilmoqda va buning natijasida yoshlar ma’naviyatini izdan chiqishiga olib kelmoqda . Shu boisdan ham yoshlarimiz o’rtasida ijtimoiy tahdidlar va xurujlarni avj olishini e’tibordan chetda qoldirmasligimiz lozim.