(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Mazkur maqola yoshlarni tasviriy san’at darslariga qiziqtirish hamda o’qitishda psixogik yo’llar milliy tasviriy san’atning o’rni, ahamiyati haqida yoritilgan.