(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Intellektual muloqot tizimlariga asoslangan muloqot ssenariylarining modelida mantiqiy munosabatlarning loyihalashtirilgan tavsifini olish uchun qoidalarga asoslangan bilimlar bazasining loyihalash, boshqarish uslublarining yaratish masalasini hal qilish lozim. Maqolada shu masala muhokama etiladi.