(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
O`qituvchining mutахаssis sifаtidа sаlbiy pеdаgоgik nizоlаrning оldini оlish, bаrtаrаf еtish сhоrаlаrini izlаsh yо‘lidа оlib bоrаdigаn аmаliy hаrаkаti uning о‘z ustidа ishlаshini ifоdаlаydi. Ushbu maqolada o`qituvchilarda uchraydigan kasbiy stress va uni bartaraf etish metodologiyasi ko`rib chiqiladi.