(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2023)
Ushbu maqolada nemis va o’zbek tillarida sifat so’z turkimining qiyosiy tahlili misollar, soha mutaxasislari fikrlari va iqtiboslar orqali ilmiy tahlil qilingan va yoritib berilgan.