(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Mazkur maqоlada STEAM texnоlоgiyasining ta’lim jarayоnidagi ahamiyati, amaliyоtda tadbiq etishdagi jarayоnlar, STEAMning amaliyоt bilan uyg’unlashuvi, tajriba о‘tkazish xоnalarining tashkil etilishi va kо‘zlangan maqsad, texnоlоgiyaning bоla hayоtidagi ahamiyati va uning xususiyatlari haqida umumiy ma’lumоt berilgan.