(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada inson yuz tasvirini geometrik harakteristikalari yordamida tanib olishning matematik modeli, algoritmli va dasturiy ta’minotini ishlab chiqish muammolarini hal qilish masalalari ko’rib chiqilgan.