(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикаси банк тизимида рақамли банк технологиялари ва уларнинг таркиби ҳамда элементлари кенг ёритиб берилган. Банк технологиялари бўйича хорижий ва маҳаллий олимларнинг илмий қарашлари ўрганилган, таҳлил қилинган ва муаллифлик фикрлар билдирилган. Шунингдек, банк тизимида рақамли технологиялар ва уларнинг элементларини кенг кўламда жорий этиш имкониятлари, уларнинг афзалликлари ҳамда уни такомиллаштириш йўналишлари таклиф қилинган.