(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Ҳозирги даврда, Ўзбекистон Республикасида Тижорат банклари фаолиятида ривожланиб хукукий асослар хам такомиллашиб бормокда