(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Maqolada subtropik ekin bo‘lgan anorni jadal texnologiya bo‘yicha yetishtirish to‘g‘risida qimmatli ma’lumotlar keltirilgan bo‘lib, agrotexnik tadbirlarni bajarishda bu katta ahamiyat kasb etadi.