(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Maqolada boshlang‘ich sinflarda ona tili o‘qitish metodikasining dolzarb masalalari, ahamiyati, maqsadi va vazifalari haqida so‘z yuritiladi.