(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
Maqolada subtropik ekin bo‘lgan anor to‘g‘risida qimmatli ma’lumotlar keltirilgan bo‘lib, qimmatbaxo xususiyatlari bo‘yicha manbalar aosisida taxlil etilgan.