(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
mazkur maqolada Termiziyning hadislar to‘plagan mashhur “Sunani Termiziy” asaridagi hadislarning istilohlari haqida birlamchi ma’lumotlar bayon etilgan. Shuningdek Termiziy zamonasining hamda boshqa allamolarning hadislarning turlari va ularga berilgan sharhlar taqqoslangan.