(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
maqolada dudqlanuvchi bolalar nutqini о’rganish. Duduqlanuvchi bolalarda mustaqil nutqni rivojlantirish usullari, logoped, tarbiyachi va ota-onalar bilan suhbat о’tkazish, bolalarda mustaqil nutqni tekshirish, bolalar mustaqil nutqini rivojlantirishni takomillashtirish haqida bayon etilgan.