(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
har qanday sport turidan qatiy nazar o’yinchilarni tartibga solish uchun hakam tashkil qilingan.Har bir sport turning yo’nalishidan kelib chiqib hakamlar boshqaradi. Bundan tashqari maqolada intizomli muhit tashkil qilingan.