(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2022)
O’quvchilarni ma’naviy-axloqiy jihatdan shakllantirishda samarali shakl, metod va vositalardan foydalanish boy milliy madaniy, tarixiy va pedagogik an’analar, urfodatlar va umumbashariy qadriyatlarga asoslanadi. Ushbu maqolada O’quvchilarni ma’naviy axloqiy tarbiyalashda pedagogik tadbirlarning o’rni va ahamiyati haqida bir qator ma’lumotlar berilgan.