(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada serebral falajlanishga ega bo’lgan bolalarda uchraydigan harakat va nutq nuqsonlarini bartaraf etishda mutaxassislarning hamkorlikdagi faoliyati haqida ma’lumot berilgan.