(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada milliy va umuminsoniy qadriyatlar asosida ta’lim va tarbiya, qadriyatlar tizimini shakllantirish, insonning intellektual va axloqiy faoliyatini uyg‘unlashtirish, bilimni rivojlantirishda insonning ahamiyati va mas’uliyatini oshirish, zamonaviy texnologiyalardan oqilona foydalanish kabi masalalarni o‘zida mujassam etgan o`quvchilarni tayyorlash, Milliy va umuminsoniy qadriyatlar asosida o`quvchilarda nutq madaniyati, pedagogik muloqot, muomila jarayoni, uning tarkibiy qismlari, nutq va tafakkur madaniyati, O‘rta Osiyo mutafakkirlari nutq va muomila madaniyati haqidagi g‘oyalari bo‘yicha ma’lumotga ega bo‘ladilar.