(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Mazkur maqolada “Go‘ro‘g‘li” turkumidagi dostonlarning tarixiy voqealarga borib taqalishiga oid olimlarning tadqiqotlari xususida so‘z boradi.”Xirmondali” dostoni misolida T.Mirzayev, V.M.Jirmunskiy kabi folklorshunoslarning ilmiy asoslari maqoladan o‘rin olgan.