(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Quyidagi ilmiy maqolada O’tkir Hoshimov asarlari ilmiy tahlili, va ularda urush mavzusining ifodalanishi xususidagi ma’lumotlar tahlil etilgan.