(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada muallif yurtimizdagi o‘qituvchilarning beqiyos o‘rni haqida qisqacha fikr yuritib, o‘qituvchilarni qadrlash kerakligi, ularni himoya qilish davlat tomonidan qonun bilan tartibga solish zarurligi, bu borada Vatanimiz Konstitutsiyamizda alohida modda bilan tartibga solganligi haqida fikrlar yuritgan.