(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada oliy ta’lim talabalari va futbol sport turi bilan shug‘ullanuvchi sport maktablari, futbol maktablari hamda futbolga qiziquvchilar uchun Futbol o‘yin texnikasini qanday qilib o‘zlashtirib olish yakka tartibda ishlashda nimalarga e’tibor berishi kerakligi, raqibni aldab o‘tish kabilar haqida so‘z yurutilgan.