(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Maqolada Axborot-kutubxona markazlarida raqamli texnologiyalarning o’rni, zamonaviy kutubxonada innovatsion amaliyotlar, Axborot-kutubxona markazlari taraqqiyoti raqamli texnologiyalarga uzviy bog’liqligi foydalanuvchilarga Axborot-kutubxona resurslarini zamonaviy kompyuter va texnik vositalar, telekommunikatsion texnologiyalar orqali sifatli, aniq, kam vaqt ichida tezkor va qulay tarzda yetkazib berish, ma’lumotlar bazalari uchun joyni tejamkorligi hamda axborot-kutubxona markazlari nufuzni yanada oshirish yoritilgan.