(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu ishda elektronika fanlarining zamonaviy axborot texnologiyalari Multisim, Proteus, EdrawMax, PheT va LabVIEW kabi dasturlardan foydalanib bajarish metodikasi ko‘rib chiqildi. Arduino UNO ning ishlash prinsipi va uni kompyuterda dasturlash va jarayonlari ko‘rib chiqildi. Arduino UNO yordamida LED avtomatik knopka yordamida kompyuterda boshqarish jarayonlari ko‘rib chiqildi.