(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Илм аҳлининг ҳаёт йўлига назар ташланса, кимдир бу йўлга кутубхоналар орқали, кимдир амалий фаолияти натижасида кириб келгани кузатилади. Қорақалпоқ адабиётини ўқитиш бўйича таниқли методист олим Юсупов Қўнисбой Абилович айнан иккинчи тоифага мансуб зиёлилардан.