(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada muallif huquqshunos etikasi, umuman etika, yaʼni ahloq tushunchasi, kategoriyalari, huquqshunos kasb etikasining eng muhim xususiyatlari, axloqiy ong va axloqiy madaniyat tushunchalari, axloqiy va huquqiy munosabatlar o‘rtasida farqli tomonlar xususida fikrlar yuritgan.