(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan mamlakatimizda huquqni muhofaza qilish organlari hamda huquqni muhofaza qilish organlari borasida xorijiy tajribalar xususida so‘z yuritilgan.