(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Uz. Maqolada eshitishda nuqsoni bo‘lgan shaxslarni frantal tartibdagi mashg’ulotlarda surdopedagogik ishlarning olib borilishi va unga qo’yiladigan talablar. Eshitishda nuqsoni bo’lgan shaxslar hayotida frantal tartibdagi mashg’ulotlarning tutgan o’rni, ahamiyati va eshituvchilar olamiga moslashuvchanligi maxsus dasturlar bilan ishlash zarurligi masalalari yoritilib berilganligi haqida so‘z boradi.