(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada qattiq jismlar tuzilishi va xususiyatiga qarab bir necha turga bo’linishi haqida ma’lumotlar berilgan. Ya’ni monokristallar,polokristallar,amorf haqida ma’lumotlar berilgan. Elementar yacheykalar va kristallar, qattiq jismlar tuzilishi va xususiyatlar orqali mavzuni yoritish maqolada asosiy o’rinni egallaydi.