(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Maqolada vitaminlarning inson hayotida tutgan o‘rni, vitaminlarning turlari va ularning ahamiyati, qanday kasalliklarni keltirib chiqarishi haqida fikrlar bayon etilgan.