(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Kalta momiq ajratuvchi mashinalar (delinter) paxta tozalash korxonalarida linter mashinasidan keyin urug‘lik chigit tayyorlash sexlarida o‘rnatiladi. Ushbu maqolada kalta momiq ajratuvchi mashinalarning konstruksiyasi hamda ulardagi afzallik va kamchiliklari haqida bayon etilgan.