(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqoladaa ayana boshlang’ich sinf o’quvchilarini bilim, qobilyat va ozllashtirishlarini uyg’unlashtirish uchunhizmat qiladigan metodlarga krative yondashishning ahamiyatlari yoritib beriladi.