(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim jarayonida nogiron bolalarga ingliz tilini o’rgatish sohasidagi tajribaning qisqacha mazmuni berilgan bo’lib, bunda asosan o‘yin texnologiyasi orqali o‘qitish tizimi ko‘rsatib berilgan. Dars jarayonida yangi pedagogik texnologiyalarni qo’llash orqali o‘qituvchi jarayonni yangi nuqtai nazardan ko’rib chiqilishiga ishonch hosil qilishi, shaxsni shakllantirishning psixologik mexanizmlarini o’zlashtirishi va yaxshi natijalarga erishishi mumkin.