(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
ushbu tezisda boshlang’ich sinf ona tili darslarini tashkil etishda integratsion ta’limni joriy qilish va uni amaliyotga tadbiq etish, o’quvchilarning dunyoqarashini kengaytirish va o’z ona tilida ravon, aniq gapirishni o’rgatish haqida so’z boradi.