(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta`lim tashkilotlarida tarbiyachining kommunikativ kompetensiyalarini rivojlantirish haqida fikrlar bildirilgan. Tarbiyachining kommunikativ kompetensiyasini rivojlantirishda kasbiy faoliyati, psixologik pozitsiyasi haqida fikrlar bildirilgan.