(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Polimer mahsulotlarni yonish bardoshligini oshirish maqsadida Alyuminiy gidroksidi va silikogeldan foydalanib qiyin yonuvchi kompozit polimerini yaratish.