(untitled) (Proceedings of International Conference on Educational Discoveries and Humanities, 2024)
Ushbu maqolada Eron hududida Sosoniylar davlatining vujudga kelishi, sosoniy hukmdorlar va ular tarixi bilan bog’liq bo’lgan siyosiy voqealar haqida so’z boradi. Bundan tashqari maqolada Sosoniylar davlati madaniy hayotining ayrim jihatlari, xususan din e’tiqodlari haqida ham ma’lumotlar keltirilgan.